IMG_0063

 

 

 

 

 

Op 18 december zal er op de Westplas Mavo een kerstmarkt worden gehouden. Een groot  deel van de organisatie hiervan is in handen van de leerlingen van de Businessklas van de school.

Om zich optimaal op de kerstmarkt voor te bereiden en vooral ook om alvast in de juiste sfeer te komen heeft de Businessklas een bezoek gebracht aan de sfeervolle en prachtige kerstshowroom van Bruinsma-Hydrocultuur BV in de Kwakel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruinsma Hydrocultuur BV verzorgt de kerstaankleding van veel bedrijven en instanties in Nederland. Van grote accountantskantoren tot de Beurs in Amsterdam en van een kerstboom van 2m tot wel 17 m hoog, Bruinsma kan het allemaal leveren.

Tijdens het bezoek hebben de leerlingen inspiratie opgedaan in de speciaal voor de kerst ingerichte showroom. In deze showroom staan verschillende kersttaferelen welke in verschillende stijlen ontworpen zijn. Mevrouw H. Bruinsma heeft de leerlingen daar vertelt over modetrends en ze tips gegeven voor de modekleuren voor dit jaar.

 

 

 

 

 

 

In de loodsen en magazijnen van het bedrijf heeft de heer R.Bruinsma de leerlingen vertelt wat zijn bedrijf allemaal moet doen om zich op het kerstfeest voor te bereiden. De leerlingen kregen te zien hoe uit een offerte een order ontstaat en dat deze order uiteindelijk in het magazijn voorbereid en klaar gezet moet worden voor levering aan de klant. Een gedeelte van het bedrijf houdt zich daar 12 maanden per jaar mee bezig.

 

 

 

 

 

 

Voorzien van nieuwe kennis en inspiratie gaat de Businessklas nu weer verder met de organisatie van hun eigen kerstmarkt.

Dit artikel is ook te vinden op dichtbij.nl.