De leerlingen van project zijn nu druk bezig met zenuwachtig zijn voor het presenteren van vanmiddag. De businessklasleerlingen zijn nu juist met andere dingen heel druk bezig: de voorbereidingen voor het ontvangen van alle ouders. De aula wordt gepimpt en de lokalen netjes klaargezet. Gijs en Mikki hebben een blog geschreven over de laatste dingetjes die nog moesten gebeuren. 070-336 exam

GijsMikki 070-341 exam

Gijs                              Mikki

De laatste voorbereidingen voor de ouderavond zijn bijna afgerond.

De naamkaarten zijn heel erg mooi geworden. En de kubussen die de kinderen hebben om boven de terrassen te hangen gemaakt voor 1A, 1B, 1C en 1D zijn ook heel erg mooi geworden met hele felle kleuren. Ook hebben de kinderen voor de  welkomstdrankjes druk boodschappen gedaan. Ze bijna allemaal getest en ze zijn allemaal even lekker. Ook zijn de spullen voor de BBQ allemaal geregeld. De laatste handen worden aangebracht aan de portfolio’s. Hier is iedereen hard aan het werk. De kinderen zijn ook heel erg druk bezig om voor 350 mensen een programma broekje in elkaar te zetten.

Ze zetten allemaal de laatste hand aan wat er gebeurd moest worden, en gemaakt moest worden. Iedereen is heel erg trots op zich zelf en hoopt dat het een hele mooie dag mag gaan worden. En dat alles goed loopt met de ouders en de kinderen. Geniet van de BBQ!

 

EN HEEL VEEL PLEZIER!

 

 

Gijs en Mikki