fotoverslag 1.png
Op 14 november 2017 is door het programma Wellant Verduurzaamt met groot succes de inspiratiebijeenkomst ‘Onderwijs is wat wij doen, duurzaam is hoe wij dat doen’ georganiseerd. Er waren ongeveer 110 deelnemers, waaronder het hele Eco-Team van de Westplas. Al voor dat de presentaties begonnen werden leerlingen van het Eco-Team enthousiast van de hapjes maar ook van de eerste dia: “Mevrouw, we staan met onze foto op de presentatie!” (Rechtsonder op het beeld van de PowerPoint)
Er waren zowel leerlingen vmbo als studenten mbo, docenten en andere medewerkers van Wellant. De bijeenkomst had als doel om inspiratie op te doen en kennis te delen over ‘duurzaam denken en doen.’
De docenten hebben het onder andere gehad over hoe duurzaamheid in de lessen terug kan komen. Ondertussen kregen de leerlingen een rondleiding door BlueCity, de locatie van het event, het oude Tropicana zwemparadijs, nu een broedplaats voor innovatieve bedrijven die hun reststromen aan elkaar koppelen. Samen creëren ze een voorbeeldstad voor de circulaire economie.
Benieuwd hoe het was?
  • Klik hier external link voor de video-impressie
  • Er was een sneltekenaar aanwezig die een levendige samenvatting van de middag heeft gemaakt.

dzh infographic.png