Vandaag zijn de leerlingen uit klas 1 en 2 die lid zijn van ons Eco-Schools team (Eco-Schools Nederland) alle klassen en docenten langs geweest. Ze vertelden hier over de plaatsing van de watertap en de start van de verkoop van de Dopperflessen.

Lid van het Eco-Schools team en leerlinge uit 1A Robinson Koster schreef hier onderstaand bericht over:

Watertap en Dopper

Vandaag zijn we langs alle klassen geweest om uit te leggen wat de Dopper inhoud. En we hebben ze verkocht voor €4,-. Sinds vandaag hebben we namelijk de watertap op school. (Er komt nog een opening van de watertap, het alleen nog niet duidelijk wanneer de opening is.) Morgen gaan we de doppers rond brengen bij de leerlingen. Gelukkig zijn er best wel veel bestellingen. De kleuren zijn in het roze, blauw, groen, wit en oranje. We hebben verteld waarvoor de doppers goed zijn. Ze gaan langer mee, de doppers zijn minder schadelijk voor de natuur dan plastic flesjes, water is beter dan frisdrank en door plastic flesjes komt er nog meer afval en dat willen we juist verminderen.
Dit project is georganiseerd door de Eco-Schools werkgroep en mevr. Wever, Stan, Marit, Britt en Robinson hebben de Doppers verkocht.image