Zaterdag 19 maart zijn vier Junior Companies van onze Businessklas actief in winkelcentrum Hoog Catherijne te Utrecht. Ze doen daar mee aan een marktdag van Jong Ondernemen en nemen het met hun bedrijfje op tegen bedrijven van andere scholen uit Nederland. Eerste doelstelling is natuurlijk om zoveel mogelijk te verkopen maar daarnaast doen ze mee aan de verkiezing voor de beste verkoper van het jaar en de mooiste stand van de markt, etc.

De deelnemers van onze school zijn:

Classy Sisters JC, zij leveren hand made decoratie artikelen voor in huis. Hun trendy producten brengen letterlijk licht en vreugde in huis en zijn een aanwinst voor ieder interieur. Zaterdag verkopen zij diverse producten zoals waxinelichthouders, fotohouders, tekstborden en nog veel meer en dat alles gemaakt van zelf gezaagde boomstammen en takken.

De Junior Flower Company JC, zij leveren bloemboeketten gebaseerd op een thema. Tijdens de markt leveren zij Paasboeketten. Een van de leerlingen koopt de bloemen zelf in op de veiling in Aalsmeer. Verse bloemen van goede kwaliteit en dat alles heel betaalbaar. De Junior Flower Company levert ook bloemboeketten op basis van een abonnement. Iedere twee weken een verse bos bloemen op tafel en hij wordt nog thuis bezorgd ook.

Flowdor JC, dit bedrijft levert een geurtje van lavendel of vanille en dat in een leuke geschenkverpakking. Speciaal voor de Pasen heeft het bedrijf het geurtje ook in een leuke Paashaasfles in de aanbieding. Na de markt zal het product ook te koop zijn bij Espago in de Ophelialaan te Aalsmeer.

Sticky Strips JC, levert twee verschillende producten. Corebusiness is een plakker voor je mobiele telefoon of tablet. Mbv deze plakker kun je een mobieletelefoon of tablet eenvoudig op een glad oppervlak plakken. Op een ruit, een spiegel, een keukenkastje als het maar glad is. Makkelijk als je recepten leest in de keuken of als je handsfree wilt bellen, een selfie wil maken in een paskamer of als je de Tom Tom nu eindelijk eens echt vast wilt zetten op het dashboard van de auto. De strip werkt op basis van Nano technologie en wordt door Sticky Strips uit Amerika geïmporteerd. Het andere product is een modieus wijnrek gemaakt van pallethout.

Vanaf 22 maart zijn de producten van bovengenoemde bedrijven ook te koop of af te halen bij jouwmarktkraam.nl in de Ophelialaan te Aalsmeer.

De Businessklas heeft in de komende drie maanden de beschikking over twee verkoopboxen in deze winkel. Wij hopen dat u daar eens naar binnen zult lopen en iets van de bedrijven van onze leerlingen zult kopen. Voor meer informatie: www.jouwmarktkraam.nl