De leerlingen van de Businessklas zijn op dit moment druk bezig om een kerstmarkt te organiseren. Na een paar maal brainstormen en het verrichten van wat marktonderzoek zijn leerlingen op het idee gekomen om kerstballen te pimpen. Daarvoor zijn zij op zoek naar kerstballen en andere gebruikte decoratiematerialen. Wij roepen daarom iedereen op om de kerstspullen thuis alvast eens kritisch te bekijken. Iedereen heeft wel kerstspullen die nooit meer gebruikt worden. De leerlingen van de Businessklas zouden er erg blij mee zijn. Indien u inderdaad iets bruikbaars voor hen heeft wilt u het dan aan uw kind meegeven en in lokaal 2 van project en de Businessklas laten inleveren?

Andere leerlingen gaan kerststukjes en andere kerstdecoraties maken, ook hiervoor zoeken wij bruikbaar materiaal en doen hiervoor een oproep.

Heeft u nog bruikbare materialen zoals mandjes, bakjes, standaards, lint, stekers, oase wij kunne het goed gebruiken en alles is welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

En heeft u in de planning om binnenkort een dennenboom te kappen of gaat u andere bomen of struiken snoeien. Voor het maken van de kerststukjes zouden wij heel graag gebruik willen maken van het groen afval. Wij denken daarbij aan: dennengroen, hedera, hulst, conifeer, etc. Ook stammetjes waar plakken uit te zagen zijn zouden we graag hebben om iets “kerstigs” van te maken.

Voor reacties en informatie: r.pordon@wellant.nl

Alvast bedankt namens de Businessklas.