Tamara van Metelen (1A) heeft in haar interview mevrouw Kesseler genomineerd voor het volgende interview. Lana en Shahinda hebben deze kans gegrepen om het gesprek met mevrouw Kesseler te voeren en meer over de docente Frans te weten te komen.

Lana en Shahinda hebben mevrouw Kesseler enkele vragen gesteld over haarzelf, wat ze van de school vindt en over haar schooltijd vroeger.

  1. Wat is uw naam: Liesbeth Kesseler.
  2. Op welke middelbare school zat u vroeger: Hermann Wesslink College (HWC) in Amstelveen
  3. Hoe zou u zichzelf beschrijven in 3 woorden: Spontaan, zelfverzekerd en chaotisch.
  4. In welk vak was u op de middelbare school het slechtst: Wiskunde snapte ik niet. Dat kwam door de geitenwollensokken die het allemaal niet konden uitleggen.
  5. Welk cijfer stond u voor dat vak: Ik geloof een 3 ofzo maar ik weet het niet zeker. Toen ik ooit een voldoende haalde was ik heel blij daarmee.
  6. Welk cijfer geeft u deze school op een schaal van 1 tot 10: Ik vind dit een hele leuke school maar er is altijd wel iets te verbeteren dus een 9. Maar er is ook een heleboel goed en leuk.
  7. Met welk vak zou u een dag willen ruilen: Met gym, je hoeft de klas niet stil te houden en je mag lekker bewegen en het is minder stijf.
  8. Wat is uw favoriete film/serie: Ik hou van films die realistisch zijn, Amerikaanse films vind ik te perfect, de emoties zijn daardoor ook minder echt. In Europa lijken de films realistischer. Persoonlijk vind ik Scandinavische films/series leuk. Ik vind het detective genre het leukst.
  9. Welke 3 mensen nomineert u voor dit kettinginterview: Yasmina Chidi uit 3B, Justin Keyzer uit 2C en meneer Trommel.

Dit was een kort interview met mevrouw Kesseler, docente Frans op de Westplas Mavo. Binnenkort zal het volgende interview verschijnen, dan met Yasmina, Justin of meneer Trommel.