De leerlingen van klas 3 organiseren  hun eigen uitgaansavond in cultureel jongeren centrum N201. Dit doen zij tijdens het Do-it!-project van Cultuurpunt Aalsmeer.
Tijdens dit project daagt combinatiefunctionaris Lennard Gols van het Cultuurpunt de leerlingen uit om na te denken over hun culturele voorkeuren. ‘Vaak denken leerlingen aan klassieke muziek of een schilderij als ze aan kunst of cultuur denken.’ aldus Lennard Gols. ‘Ons doel is om de jongeren aan het denken te zetten over hun eigen culturele interesses. Dit doe ik bijvoorbeeld door ze te vragen welke muziek ze op Spotify luisteren en of dat dan geen cultuur/kunst is.’ Nadat Lennard met de leerlingen heeft besproken hoe breed kunst en cultuur kan zijn en de leerlingen hebben ondervonden dat ze dus wel iets met kunst en cultuur hebben, krijgen ze de opdracht om hun eigen ultieme culturele avond vorm te geven.  De beste en origineelste ideeën worden gebundeld. Samen met de bedenkers wordt het plan ook daadwerkelijk uitgevoerd.
Deze keer heeft dat geleid tot het feest ‘Exposed’, voor deze Do-it- avond, die plaats vindt op
24 februari 2017 zijn kaarten te koop bij de verschillende kaartverkopers van de Westplas en bij Cultuurpunt Aalsmeer voor €5,00. Aan de deur zijn de kaarten op de avond zelf voor €7,00 te koop. Maar wees er snel bij, want op=op!
Deze Do-it! komt tot stand binnen Nix18 Aalsmeer, waarin Brijder Jeugd, Cultuurpunt Aalsmeer actief zijn.