Maandag 6 februari, dinsdag 7 februari en donderdag 9 februari waren en er aantal basisscholen ( De Brug, De Samen een, De Graankorrel, De Antoniusschool, De Wegwijzer en De Hoeksteen ) uitgenodigd om op onze school een paar “lesjes” te volgen.

 

De lessen die werden gegeven zijn: Nederlands, business/project, wiskunde en een ronde waarbij de leerlingen uit groep 8 in gesprek konden met leerlingen van onze school.

170210 Lesjesmiddag (Shahinda) (3)

Per dag werden er andere vakken gegeven. Bij businessklas/project mochten de kinderen een eigen product maken en bedenken wat de prijs is, hoe ze reclame moeten maken voor hun product en wat de doelgroep is.

170210 Lesjesmiddag (Shahinda) (1)

Bij Nederlands werden er opdrachten op “Learnbeat” gedaan, het programma waar wij meerdere vakken in hebben zitten. Ook konden kinderen vragen stellen bij de les in lokaal 7 zoals: “Welke docenten geven er Nederlands?” Of “Hoe ziet een kluisje er uit?”.

170210 Lesjesmiddag (Shahinda) (4)

Tot slot kregen de kinderen nog allemaal iets te drinken en vertrokken daarna weer terug naar hun basisschool. En hopelijk zien we sommige van deze leerlingen volgend jaar!