Nikki

Een blog over de open avond geschreven door Nikki Rosenboom.

blog aude

Voorbereidingen

Onze opdracht was om een kraampje voor te bereiden voor de openavond. Ik had het idee om bij de ingang reepjes chocolade te verkopen met het Westplas Mavo logo erop. We hebben de repen ingekocht en we hebben het logo uitgeprint en uitgeknipt, later hebben we het logo opgeplakt. Intussen waren er bij het ‘business kraampje’ problemen ontstaan omdat het meisje dat achter het kraampje stond het alleen moest doen. We hebben toen met elkaar overlegd.  Uiteindelijk ben ik naar het business kraampje gegaan en heb ik daar verder aan meegeholpen.

Openavond

Toen de openavond was aangebroken stond ik met Fabiola achter het business klas kraampje. Het was wel heel spannend, want er kwamen best wel veel mensen bij ons kraampje.

Er werden veel moeilijke vragen gesteld zoals, of er later nog meer business klassen komen en of je er Havo voor nodig had. We hebben op alle vragen antwoord kunnen geven. We waren ook wel een beetje zenuwachtig. Ik vond het heel leuk om te doen en we hebben er ook veel van geleerd. Ik heb nu ook veel geleerd over de business klas. Ik wist bijvoorbeeld niet dat je in het examenjaar economie nodig had als examenvak.