Justin Huiskens (klas 1A) heeft samen met zijn broer Roy zondag 6 april meegedaan aan het NK goochelen en ze kwamen thuis met de eerste prijs. De broers, onder de naam Briljant Illusies, mogen zich Juniorenkampioen 2014 noemen in de categorie toneelgoochelen. Tijdens de act werden ze bijgestaan door broer Dylan (4B), Jannick van der Ban (3B) en Beau Sol.

Om de prijs in de wacht te slepen hebben ze een spectaculaire act neergezet waarbij zij met schaduwen werkten, met metalen ringen goochelden, een tweede goochelaar tevoorschijn toverden uit het niets en er een illusionist ging zweven. De jury en het publiek waren er stil van.

Roy en Justin zijn geen onbekenden in Aalsmeer. Ze geven regelmatig optredens bij evenementen. Ook landelijk genieten ze al wat bekendheid en dat zal na de mooie overwinning alleen maar meer worden. Gisteren (7 april) was Roy te horen op Radio 3FM in de Koen en Sander Show en morgen (9 april) komt BNN opnames maken. Justin is één van de leerlingen die zich op school ook bezig houdt met theater doordat hij lid is van het Techniekteam en de school helpt met het opbouwen van evenementen.

De jongens pakken het professioneel aan, want zo hebben ze een heus theater aan de Emmastraat. Roy’s Magic Theater, dat af te huren is en waar ze kinderpartijtjes organiseren.

Meer weten over Briljant Illusies en Roy’s Magic Theater? Kijk dan op de website www.royhuiskens.nl.