Vorige week donderdag vond er vanaf 8 uur ’s avonds een schoolfeest plaats. Het thema van het feest was ‘musical’ (ook al gingen er niet zoveel mensen verkleed).

Om 8 uur waren er nog niet zoveel mensen maar langzamerhand werd de dansvloer steeds voller. Er waren veel 1e, 2e en 3e klassers en een paar 4e klassers. Er werd veel rap muziek gedraaid en eigenlijk alle nieuwe liedjes van bekende zangers/ zangeressen. Ook was onze Meneer Venema er weer die de show stal met zijn dansmoves!

Ik vind persoonlijk dat aan het begin van de avond het minder leuk is aangezien je dan nog niet helemaal in de feeststemming bent maar wanneer je aan het dansen bent dan heb je gewoon geen zin meer om te stoppen! Ook kon je drankjes kopen op het schoolfeest aan de bar en we hadden onze eigen DJ. Om 12 uur was het klaar en ging iedereen naar huis. En de volgende ochtend ging de wekker jammer genoeg voor veel kinderen weer vroeg af, niet veel slaap dus! Maar het was het zeker waard want het was een hartstikke leuke avond!

Ook heeft Mevrouw van Oosten foto’s genomen die jullie hier terug kunnen zien!