Vorige week kwam Sinterklaas ook op bezoek bij ons op de Westplas Mavo. Madelon Klaver schreef hierover een blogbericht.070-336

Madelon2

 

Toen ik hoorde dat we weer surprises gingen doen was ik wel verbaasd. Ik dacht dat we het alleen op de basisschool deden. Uiteindelijk was ik heel blij dat ik het mis had!

We begonnen met gewoon les en later in de middag begonnen we met de surprises!

We gingen in een kring zitten en de surprises werden in het midden gezet.

Iedereen pakte omstebeurt een surprise waar de naam van die gene op stond. Er kwamen hele grappige en smerige surprises voorbij! Zoals een bad met behanglijm en rubber eendjes, een ipad, een hond en een pandahoofd. Ik had zelf een waterpijp gemaakt en ik kreeg een rubber handschoen met nepnagels opgeplakt en daarin zat spaghetti en een waardebon.

Er waren niet veel gedichten gemaakt, maar ik had er wel een gemaakt.

Het begon rustig maar toen Sinterklaas en de zwarte pieten binnen kwamen was het super gezellig! De zwarte pieten gooiden met pepernoten!

642-832

Sommige kinderen moesten bij Sinterklaas op schoot zitten en dat was wel grappig. Ook dat er uit het grote boek werd voorgelezen was heel leuk.

We kregen ook nog een cadeautje van onze mentor en een chocolade letter.

Het was super gezellig en super leuk! Het was ook heel goed georganiseerd. Dat Sinterklaas en de zwarte pieten er waren was heel grappig!

Madelon klaver 1B