Leerlingen van de TecKlas werken hard en vooral enthousiast aan het verfraaien en functioneel maken van de bakfiets van de Businessklas. Vorig  schooljaar kocht de Businessklas van de Westplas Mavo een oude bakfiets om deze in te zetten bij allerlei promotie en verkoopactiviteiten.

image

Tec klas (Groenstrook) met de Westplas bakfiets

Nu zijn leerlingen van de TecKlas onder leiding van hun docent,  de heer van der Heide, hard bezig om de bakfiets aan te passen.  Eerst hebben ze de houten bak helemaal geschuurd en versterkt en nu  werken de leerlingen aan het aanbrengen van een rvs werkblad en een afneembaar dakje. De bakfiets kan daarmee goed gebruikt worden voor de verkoop van smoothies, milkshakes, ijsjes of andere producten waar geld mee te verdienen valt.

image2

Aan de slag

Ook worden er voorbereidingen getroffen om de bakfiets te voorzien van een roll on roll off verkoopunit.  Leerlingen kunnen deze uni t dan in de bak laden  en dan naar hun plaats van bestemming fietsen.  Daar aangekomen klappen ze de unit dan uit en verkopen maar!

 

image4

Roll On – Roll Off

 

Na de meivakantie zal de bakfiets voor het eerst voor de verkoop ingezet worden voor verkoopactiviteiten van de Businessklas. De firma Smoothies4U heeft de eer om de bakfiets als eerste te mogen gebruiken voor de actie DayforChange waar zij nu  hard voor aan het werk zijn.

 

Bedankt

De Businessklas bedankt nu alvast alle leerlingen van de TecKlas die aan de bakfiets werken, dit  zijn tot nu toe:

Stijn Donkervoort, Boyd Hussemeier,  Bram Korvet, Jay Lissenburg, Robin Remijn, zij hebben het voorwerk gedaan en hebben de houten bak helemaal geschuurd en versterkt.

image3

Tec in actie!

Max Baas, Jeromy van der Ban en Sven Jansen werken nu aan het ontwerp en plaatsen van het werkblad en dak.