In december heeft de Businessklas een geslaagde kerstmarkt georganiseerd. Neeltje uit klas 1B kijkt hier op terug.

Neeltje

Neeltje

 

Voor de vakantie, op 18 december was de kerstmarkt op de Westplas mavo. De leerlingen van de Businessklas waren er al een paar weken druk mee bezig.  We moesten in groepjes zelf wat verzinnen om te gaan verkopen en met de hele klas hebben we kerststukjes gemaakt.  Met mijn groepje hebben we een bord gemaakt met 2 gaten erin en dan kon je je hoofd erin doen en een foto laten maken. Op het bord hadden we een Kerstman en een rendier geschilderd.

 

De dag voor de kerstmarkt moesten de laatste dingen nog afgemaakt worden. Woensdagmiddag moesten alle marktkraampjes in de aula neergezet en daarna ingericht worden. Zo waren er onder andere kraampjes met kerststukjes, sierraden, cakejes , kerstkaarten, snoep, koek en zopie, een Kerstman waarmee je op de foto kon, en nog veel meer.  Er was een groot podium en alle kraampjes zagen er heel leuk uit. Toen alles klaar was kwamen alle gasten en kon de kerstmarkt beginnen.

Blog Neeltje2

Het was heel erg druk.  Het kerstkoor zong  liedjes zoals ‘We wish you a Merry Christmas’ en ‘ All  I  want for Christmas’. Dat was heel erg leuk. Er werd veel verkocht en we hebben veel geld opgehaald. Wij vonden de kerstmarkt heel erg gezellig en hopen dat we dit nog een keer mogen doen!