Winnaars Day For Change ‘Microkredietonderneming van het Jaar’bekend!

 

Voor de vakantie werd al bekend dat Sieso en DSH, twee miniondernemingen van onze school genomineerd waren voor de titel ‘Microkredietonderneming van het Jaar’

Vlak daarna heeft een deskundige jury zich gebogen over de nominaties van DSH (Dewi’s sleutelhangers), SieSo (Sommeltjes), LP-schalen, BLing, Let´s Dance en Run4Change. De jury, bestaande uit acteur Ruud Feltkamp, Mariëlle& Lotte (jonge ondernemers Evenementenbureau Make My Event) en Joyce van Os (zelfstandig ondernemer marketing& sales (b2b), lid van de jongerenraad Rabobank), hebben uit deze zes genomineerden een uiteindelijke winnaar gekozen.

 

De winnaar is:

Run4Change van Bart, Teie, Vincent en Duco (Kennemer College, Beverwijk / Heemskerk)

Hun onderneming bestond uit het geven van bootcamps in het Heemskerkse duingebied.

IMG_0833

Op de tweede plek is Sieso van Bo Wijfjes en Leonique van Doorn geëindigd. Zij wonnen een set van vijf toegangskaarten voor het Omniversum in Den Haag.

 

Uit het juryrapport over Sieso van Leonique en Bo

Zeer origineel, creatief en duurzaam idee/product! Heel goed dat jullie een marktonderzoek hebben gedaan voor de prijs van het product. Een goede voorbereiding is veel waard! Leuk dat jullie producten ook echt in een winkel verkocht konden worden. Complimenten over het hoge bedrag dat jullie hebben ingezameld.

Helaas greep Dewi Commandeur net naast de prijzen, zij eindigde als vierde met haar firma. De jury schreef over haar:

 

Sleutelhangers zijn in principe niet een heel speciaal product, maar je hebt het voor elkaar gekregen er toch een heel leuk en speciaal product van te maken! Je sleutelhangers zien er kwalitatief goed uit, met leuke kleuren en zijn zelfgemaakt! Aangepast op dagen, zoals Koningsdag, Moederdag en de Lady’s night, waardoor de producten goed te verkopen zijn. Uit je ondernemersplan blijkt dat je alles zeer goed hebt uitgedacht tot in de kleinste details, wat zeker nodig is als het gaat om goed ondernemerschap!

 

Bo, Dewi en Leonique, we zijn allemaal trots op jullie, bedankt voor het meedoen aan de competitie en geniet van jullie prijzen.

 

Voor meer informatie over de bedrijven:

Sieso: https://www.facebook.com/#!/pages/SieSo/554290874689433

DSH: https://www.facebook.com/pages/DSH/228455577343344